diumenge, 25 de gener del 2015

COVA DE LA RABOSA.

Avui, aprofitem que Caro es troba nevat i serà una animalada de cotxes, per anar a la Cova de la Rabosa al Perelló.

El dia comença ventós i no molt bé, primer Xusa es deixa la bossa amb el mono exterior al cotxe i després una "liada" de tres parts de nassos per trobar l’entrada, al final trobem l’entrada i un grup d’espeleòlegs molt enrotllats a dintre, decidim baixar per les cordes d’ells, encara que si vas amb compte, no farien falta, és una rampa.

La cavitat és força maca, amb molta formació, decidim que tornarem a visitar-la amb més tranquil•litat i poder fer fotos un pèl més bones.

Aquest cop som:
Ivan, Jaume, Víctor, Fèlix i Xusa.




dilluns, 19 de gener del 2015

BARRANC DE LA SELLETA DEL PINELL.

Aquest cop decidim fer la Selleta del Pinell, aquest és ràpid de fer i en dies que no vols fer tard a dinar és una bona opció.

Primer quedem al Mas de Barberans per fer el bocata de rigor, arribem al pàrquing i fem la pujada a la capçalera força de pressa, el barranc no té cap complicació l’únic els blocs encastats sobretot el del ràpel núm. 8, si aquest barranc l'he fet 5 cops, 2 de les vegades hem hagut de remuntar a desenganxar la corda, fet el pròxim cop portem trepant i deixem una instal•lació a la meitat.

Aquest cop som: Edu, Juan, Víctor, Ivan i Xusa … Disculpem a Jumangi i Josep la cova del divendres a la nit els va deixar fets pols… jejeje
.




diumenge, 11 de gener del 2015

COVA CONILL.

Avui deixem els barrancs i decidim entrar a Cova Conill (Horta de Sant Joan), aquesta té uns 300 metres de recorregut amb un petit riu subterrani al seu interior.

Nosaltres avui volíem portar als companys que es volen iniciar amb l’espeleologia i que millor forma que anar a visitar aquesta cova de poca dificultat i diversió assegurada.

També hem vist que molts dels ancoratges es troben força deteriorats, potser més avant reunim cales i fem alguna modificació, ja decidirem.

Aquest cop som Edu, Ivan, Joan, Jaume, Víctor i Xusa.






diumenge, 4 de gener del 2015

AVENC DE LA FONT DE BURGÀ.

Farà un temps Ivan i Miguel van comentar que tenien localitzat un avenc a la zona del Montsià, vam reunir material i voluntaris i vam anar a pegar un cop d’ull, el primer cop vam desobstruir dos passos i ens vam quedar a la base d’un pou.

Aquest diumenge hem tornat, les primeres instal•lacions són amb roca molt descomposta i decidim doblar els ancoratges (multimonti de 7x50) doncs no són molt de fiar i no tenim massa llocs on clavar, el tercer la roca ja és bona i a partir d’aquí ja notem com treballen els multimonti.

Arribem a fons del primer pou, fa un replà i aprofitem la mateixa corda per instal•lar el segon pou que amb un multimonti mes ens porta al fons de l’avenc.

Després de remenar una bona estona, el donem com finalitzat.


                                                                 FOTOS DE XUSA
                                                                 FOTOS DE EDU