dilluns, 27 d’abril del 2015

BARRANC DE MACLAC.

Aquest diumenge aprofitem que som força gent per anar a canviar algunes instal•lacions del barranc de Maclac.

El temps diu que plourà, però aquest cop com fa sol i decidim tirar amunt a la recerca del barranc, anem força carregats amb dos trepants i força cordes i material doncs volem fer dos equips per poder anar més ràpids.

Temps de clavar el segon ancoratge comença a ploure a saco i amb uns llamps que fan posar la carn de gallina, decidim deixar el que fem per un altre cop doncs a les màquines de foradar l’aigua no els va massa bé.

Tornarem i així revisarem amb més cura alguna instal•lació que voldríem reforçar una mica més.





dimecres, 22 d’abril del 2015

CANALETES + CUBARS INFERIOR

Aquest diumenge volíem una mica de relaxament, així que farem un clàssic el Canaletes i com sabem que el Cubars porta aigua doncs l’aprofitem com a fi de festa.

Quedem en Isma que bé de fora a Horta per esmorzar i agafar el permís, nosaltres som dos Fèlix i Xusa, el barranc esta molt bonic i amb aigua fresqueta amb tot saltable ha valgut la pena, el Cubars esta amb aigua corrent i els salts tots correctes també.





dilluns, 20 d’abril del 2015

BARRANC DE L’ESCUDELLETA.

Aquest dissabte anem a fer un barranc d’aquests de col•lecció, el barranc de l’Escudelleta, decidim portar la màquina de foradar petita, doncs l'altra vegada varem vorer que un paràbolt del ràpel de 30 es movia i no el podíem acollar.

Decidim anar fent algunes millores als accessos dels passamans i també substituir algun natural per un parell d’anelles, al final arribem a la part més esportiva el ràpel de 30, instal•lem una anella + un natural al passamà d’accés a l'aeri i allí aprofitem el paràbolt bo i instal•lem un ancoratge amb cadena, deixem el spit que vam clavar l’altra vegada, serveix de punt de seguretat, la recuperació de la corda és correcta, no és un gran barranc però creiem que ara queda més segur.




dilluns, 13 d’abril del 2015

BARRANC DEL GLORIETA.

Aquest Diumenge, aprofitem encara l’aigua i fem la primera sortida fora de les nostres terres.

El barranc del Glorieta o riu Glorieta, quedem amb Skpat i Isma al pàrquing del camp de futbol de Mont-ral, nosaltres som cinc: Víctor, Jaume, Edu, Ivan i Xusa.

El barranc porta poca aigua però suficient per renovar la de les primeres basses, aquest barranc és força bonic l’únic inconvenient són la quantitat de persones que trobes sempre, i com no l’entrada al barranc que sempre fa una olor peculiar jejeje.

La companyia a estat perfecta, teníem un guia de primera doncs Skpat va ser qui el va re equipar.

Esperem poder fer més activitats amb aquests dos crakcs, un plaer, i ja estem pensant amb la pròxima.




dilluns, 6 d’abril del 2015

SALANY MÉS PARIDORA.

Aquesta Setmana Santa, com la majoria som molt devots del Crist de les Five Ten i el Crist de les Bestard, decidim anar de processó a l'Avenc del Salany i el Barranc de la Paridora, portarem com a penitència, el mal de genolls i el retorn llarg de la paridora.

El dissabte quedem amb uns companys de fora, Francesc, Sonia, Lidia, Marià i Isma per entrar a l'avenc del Salany, com hem sortit força d’hora decidim visitar la cova d’en Cantero, tant l’avenc com la cova tenen moltes formacions espectaculars i amb l’aigua caiguda estan amb tots els gours plens i espectaculars.





El Diumenge teníem ganes de baixar la Paridora, ja que la setmana passada la vam guardar per fer-la amb ells, aquesta es troba perfecta d’aigua i encara corre per tot el barranc, les badines estan perfectes per saltar.

Un cap de setmana de penitència portant les saques plenes de corda a passejar pels ports.