dimarts, 16 d’agost del 2016

AVENC DEL PUJADOR DEL PI.

El nostre company Joan Ramírez, com és d'aquests que no para quiet, jejeje a trobat un parell de forats, i com sempre motiva una cosa nova deixem l'exploració de l'Avenc de Caguitos i decidim fer una visita als forats nous.

Els forats estan a Paüls, a uns 30 minuts del cotxe, però quins 30 minuts buffff.

El dissabte quedem a la tarda, quan arribem als forats ja trobem que per un es pot entrar, la sorpresa és que està tot molt perillós i això no mola gaire, així que decideix entrar Marcos amb molt de compte, arriba a un pas per damunt d'un pou i després a una sala amb molts de blocs tipus Tetris, des d'aquí es veu la panoràmica d'un bon pou d'uns 25 o 30, després entra Josep per donar un altre punt de vista.



Decidim que es força perillós però podem revisar l'altre forat, els companys de l'exterior Ivan, J. Arlà i Joan Ramírez ens diuen que desobstruint l'altre fa més bona pinta, decidim provar l'esforç, estem força estona picant i fent palanca però al final queda una bona entrada, com ja és força tard decidim fer una entrada ràpida Josep es el voluntari per vorer si pinta millor, al final bones notícies, per aquí esquivem el caos de blocs i tenim un accés al pou millor, per avui deixem l'exploració.


El diumenge tornem a quedar a la tarda, aquest cop tenim 2 baixes i 1 alta som: Josep, Joan Ramírez, Edu i Marcos, arribem i anem per feina en pocs minuts estem canviats, repartim el material i avall, arribem al pou des d'aquest lateral és més curt, muntem un petit passamà amb multi montis i una doble instal•lació baixem uns metres i fem un fraccionament per evitar un fregament, ara si, directes al fons.

Arribem a una sala d'uns 3 d'ampla per 20 de llarg plena de blocs, passem entre ells i arribem a un altre petit pou d'uns 7 metres muntem un multi monti sol, anem d'exploració i la bateria de la Uneo ens marca roig de descarregada.



Baixem vorejant unes pedres per baix i un altre pou, aquest més curt uns 5 metres un altre multi monti i ja veiem una diaclasa que va per avall, arribem a la capçalera d'un nou pou decidim tirar una pedra i bufff, ens quedem en silenci això baixa molt buffff, no tenim prou corda ni bateria, baixem fins a esgotar la corda haver-hi si veiem alguna cosa per calcular els metres, el frontal es queda curt no es veu el fons i és estret però no impenetrable, ara estem a uns 50 metres de fondaria, decidim anar remuntant i fer fotos, que fins ara no hem tingut temps.

Continuarà.....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada