dimarts, 22 de març del 2016

AVENC DEL CASTELL (ULLDECONA)

Aquest diumenge aprofitem que els companys d’espeleoindex han tret una fitxa d’aquest avenc per visitar-lo, aquest cop som: Víctor, Joan, Josep, Ivan i Marcos.

Com l’avenc es troba al poble d’Ulldecona, bé, al Castell, Josep va comentar a dos companys d’ell de vindre i aprofitarien per ensenyar mos unes coves que segons ells poden ser interessants, ja que el dia no va acompanyar decideixen no vindre i anar un altre dia.

Com nosaltres ja havíem quedat decidim fer sols l’Avenc del Castell, aquest ens ha sorprès força, té poca fondària però el seu interior és força bonic, un altre més de la zona del Montsià a la llibreta.





dijous, 10 de març del 2016

AVENC DEL TRONC.

Aquest avenc es troba a la mola i es troba força a prop del refugi de Cova Cambra, L'entrada es fa amb un natural d'un pi i un separador els primers metres en rampa i després vertical fins a un petit ressalt, uns metres més i estem al fons de la cavitat.

Aquest cop som: Josep A, Edu, Ivan i Marcos, és un avenc de col•lecció i no comporta cap complicació, avui venia Josep A que està iniciant-se a l’espeleologia i com diem nosaltres li fa falta rodar, el bàsic ja o té per mà, amb les altres tècniques s’agafen amb pràctica i coneixement.