dilluns, 28 de novembre del 2016

A LA RECERCA DE LA LLEVANTADA.

Cada cop que plou la majoria dels nostres socis s'alteren una mica a la recerca dels barrancs més actius.

Aquest cop som vuit en total el dissabte i cinc el diumenge, també portàvem companys de grup nous, Roger del espeleo club de Gracia, i dos possibles nous socis de Dinàmic: Andreu i Josep.

Aquest cop l'home del temps a fallat una mica, els dos barrancs estaven una mica fluixets d'aigua, però com de ganes no en feien falta, els hem gaudit bastant.

Us deixem les fotos dels dos dies dels tres barrancs que hem fet.




dilluns, 14 de novembre del 2016

SORTIDA DE CLUB A LA FAGEDA.

Aquest diumenge teníem programada la sortida a la zona de la Fageda a la Sénia.

El dia es presenta amb pluja però això no ha fet que un bon grup d'uns 15 socis ens banyéssim una mica per anar a visitar el més bonic dels arbres del Port, el Faig Pare.


Tota la zona de la Fageda està plena de fulles de colors a terra mostrant un lloc força espectacular i el Faig Pare amb les arrels a fora sembla tret d'un conte de fades.


Després decidim tornar per la sendera i anar a visitar la Font del Retaule i el Pi gros, aquest es força espectacular també i hem necessitat quatre companys per poder abraçar-lo.

Aquestes sortides amb família són les millors, esperem poder gaudir de moltes sortides més d'aquest tipus, ja que al Port tenim racons immillorables.



dimarts, 1 de novembre del 2016

DINÀMIC HALLOWEEN.


Aquest diumenge ens reunim 16 dinàmics per celebrar la sortida Halloween, aquest cop decidim fer la festa de disfresses a Cova Cantero.

Les disfresses han estat variades des d'un gos, conill playboy, fins a un capellà de procedència estranya.



Després de Cova Cantero hem anat a visitar el Refugi de la Mola i Cova Cambra, al refugi hem fet un pícnic per dinar i després visita obligada a Cova Cambra.



Com encara teníem ganes hem anat a visitar el nou Mirador de Caro, gran Mirador amb unes vistes perfectes de tot el delta.