diumenge, 24 de setembre del 2017

TORNEM DE LES VACANCES.

Després d'uns dies parats, bé parats, sense estar penjats de les cordes, decidim tornar a fer activitat d'espeleologia i barrancs.

El dissabte optem per revisar uns  avencs que estan arxivats a la web d'espeleoindex i per la zona de Montsagre, Prat de Compte.

 
l'avenc Petit, aquest és un petit pou d'uns 13 metres i una petita saleta al seu fons repleta de pedres, després com ja estem vestits de romans anem a fer una visita a l'avenc dels Ermets de Passamonte, grata sorpresa aquest avenc, és un tub de pressió molt guapo i amb unes sales amb formacions força boniques, per perdre temps amb les càmeres de fotos, aquest cop per problemes de logística de corda ens hem deixat de baixar l'últim pou, però tornarem, una bandera força espectacular a la sala i una petita incògnita al fons farà que tornem a fer una visita.


El diumenge toca barranc, pactem amb els altres companys per variar de barranc i fer el barranc de Cantavella, doncs el paro d'espele es nota i les agulletes estan al cos.

El barranc força sec inclús moltes de les basses però el dia solejat perfecte per gaudir de les vistes privilegiades d'aquest barranc.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada