dilluns, 1 de gener del 2018

CURS D'INICIACIÓ AL BARRANQUISME NIVELL 1

Hem tornat a organitzar el curs de barrancs d'iniciació nivell 1, aquest cop són 8 cursetistes.

L'any passat alguns dels socis ens van reclamar de tornar a organitzar aquest curs, aquest cop les dates no són del tot les més adients per organitzar cursos de barrancs, però bé, l'hem tirat endavant.

Aquest cop hem concentrat el curs amb menys cap de setmana, però amb els dies més aprofitats, el dissabte del primer cap de setmana fem teòriques i pràctiques d'exteriors al barranc del Salt del Colom, el Diumenge decidim fer el barranc de la Selleta del Pinell.

El segon cap de setmana ja podem pressionar més als cursetistes, ja estan molt més concentrats i això facilita les coses.

El dissabte tenim una jornada llarga, quedem d'hora, anem a fer el barranc de Cantavella, estem força estona dins del barranc, els monitors volen ensenyar alguna cosa més com nusos per empalmar cordes, etc., a la tarda - nit tenim passes de projeccions i teòriques a la masia de Marc i després un sopar on cadascú aporta el que pot al final hem embolicat una petita festa i després a dormir, demà volem estar espavilats.

El diumenge canviem de plans, volíem fer la canal del Bacó però per no obligar a llogar el neoprè als cursetistes, decidim canviar de barranc, farem el barranc de Volendins, aquest és una mica més tècnic, ja que té el seu ràpel de 40 volat i sempre acolloneix més al personal, al final tot perfecte, els cursetistes de primera i amb ganes de fer el nivell 2 i seguir fent barrancs, que és el que conta, els companys que fan de monitors, com sempre perfectes, gràcies a tots i esperem repetir aviat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada