divendres, 2 de març del 2018

SORTIDA DE BARRANCS.

Aquest cap de setmana aprofitem que venen uns companys per fer finde barranquero, lloguem un parell de bungalows a càmping d'Arnes així farem festeta a la nit.

El dissabte volem fer el barranc de Carboneres Inferior i després el barranc de la Bonyiga, arribem al pàrquing de les carboneres i som 16 barranqueros, el barranc porta un fil d'aigua molt mal per l'època que estem, però almenys està neta i molt freda, tot i que el barranc és curt ja veig que anirà mal per poder fer la Bonyiga però decidim aproximar-mos, el camí està molt trencat i la furgo de Piotr no passarà, decidim deixar-lo per un altre dia, tampoc volem sortir de nit.



Arribem al càmping i ens organitzem per anar a comprar i preparar el menú de la nit, moltes risses i alguns projectes i invitacions per anar a fer espele, decidim anar a dormir demà matinem.



El diumenge anem al barranc de Maclac, alguns dels companys de fora han marxat ja però en vénen de nous i amb ganes de guerra, aquest cop el fem força de pressa es nota que no ja aigua freda, encadenem els ràpels i amb poca estona estem als cotxes.

Un cap de setmana barranquero genial, amb la millor companyia.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada