dilluns, 6 de juliol de 2015

ESPELEOCANYONS 2015.

Aquest cap de setmana assistim al espeleocanyons 2015, cal dir que som un grup força nombrós i molt divertit.

Els que podem sortim divendres força d’hora i aprofitem per fer algun barranquet més, el barranc de Núria és l'escollit, tenim un guia de primera el Francesc, que al ser d’aquella zona ens farà gaudir de tots els salts i tobogans del barranc, l’única pega és que porta poc cabal.
A la nit ens reunim tots per anar a sopar junts, som 15 contant a Marc que al final per culpa de la feina no es pot quedar.

El dissabte volíem fer el barranc de la corba, però decidim fer el barranc de Fontalba, bona elecció per l’aigua i mala per la gent que trobem, reunim tres grups els de espeleo club de Gràcia, uns companys francesos amb els quals vam fer amistat als ports i els vam tornar a trobar i el nostre grup, total 32 persones buffff, pensava jo, avui sortirem tard i així va ser a les 17 h estàvem als cotxes, però molt bon dia i la companyia impossible millorar si no (pregunteu-li a Isma).
Arribem justets per fer una cervesa i retrobar grans amics, fem una volta per les botigues on més d’un es va deixar un ull de la cara jejeje i al sopar, el nostre grup a estat poc afortunat amb regals però les risses i el "caxondeo" a estat immillorable, després sortim a fer unes birres al poble on tenien un karaoke que ha triomfat amb els companys de Gràcia.

El diumenge decidim fer festa, anirem a esmorzar tranquils i a visitar els tallers de tècnica que sempre aprenem alguna cosa, i el més trist el comiat.

Els companys, el millor, la trobada i organització perfecta com sempre, fins al 2016.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada