dilluns, 28 de setembre del 2015

EXPOSICIÓ DE VÍCTOR FERRER A LA RÀPITA.

Bé, ja fa uns dies que no tenim activitat al blog, però no és que estesem parats sinó que estàvem enfeinats amb l’exposició del Víctor Ferrer.

Quan vam entrar com a junta nova, Ivan va nomenar que volia fer una Exposició de fotografia de les nostres activitats i Fèlix que havíem de fer una presentació al poble, així va sortir la idea de portar l’exposició del Víctor, amb el petit gra de sorra de nostre club Dinàmic i amb les
nostres pobres fotografies al costat del gran mestre.



Aquest cap de setmana hem fet realitat les dues propostes, l’exposició a estat força visitada i el dia de la presentació va ser un èxit, estem molt satisfets.

El que va fer que fos un projecte de dos a acabat amb molts membres del grup ajudant i molt, agraïm l’esforç i les moltes idees que han donat, gràcies a tots, sense vosaltres no ho podríem fer.

Aquí podríem estar explicat tot el que hem gaudit tant muntant l’exposició com el dia d’aquesta, però creiem que el millor és agrair a tots els que ens han visitat, també volem agrair la plena col•laboració de l’Ajuntament de la Ràpita que han estat perfectes buscant el local ideal i tot el material necessari, i com no, al nostre company Víctor, gràcies a estat molt divertit ets el millor.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada