dilluns, 19 de setembre del 2016

1 CURS D'INICIACIÓ AL DESCENS DE CANYONS, NIVELL 1.

Ja fa temps que volíem fer aquest curs per als socis del club, creiem que és important que els nostres companys i socis puguin gaudir de tots els coneixements possibles per poder fer les nostres activitats amb tota seguretat.

Aquest cop, la junta va decidir fer aquest curs sols pels nostres socis, ja que aconseguir iniciadors esportius és una tasca un pèl complicada i nosaltres ja érem molts.

Nosaltres aquest cop som 10 cursetistes, no està gens malament per ser el primer curs.

Comencem el Divendres al nostre local amb una bona sessió de teòriques força divertides i presentades pels companys Vicent Barraquet i David Pruñonosa de la U.E.C barrancs i els companys Roger Griera i Laura Moreno de l'Espeleo Club de Gracia.



El dissabte anem a fer pràctiques d'exteriors al final del Barranc de l'Embarronat on hem pogut aprendre totes les tècniques de progressió amb corda i gaudir de totes les instal•lacions, a la tarda seguim practicant amb els exteriors però fent el descens del barranc.




El Diumenge volíem anar a la Canal del Marc però el mal temps fa que canviem de barranc i anem a la canal de la Selleta del Pinell, aquí no fa tant vent.


Seguirem el pròxim cap de setmana, agraïm als monitors per l'esforç de vindre a ensenyar.
  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada