divendres, 9 de desembre de 2016

SORTIDES DE BARRANCS.

Aquests dies per falta de temps anem una mica endarrerits amb el blog, així que farem una sola crònica de les sortides de barrancs.
Amb la mini llevantada, provem sort amb un dels mítics del port, El Regatxol, amb el extra de la combinació del barranc de Carboneres.


Aquesta combinació és un pèl llarga, però t'assegures agafar un bon dia d’aigua, el Regatxol l'agafem amb un fil d'aigua i totes les bases plenes, i les carboneres baixava una mica més, però per poder realitzar tots els salts sense problemes.

Aquest cop tornem a ser bastants un total de set, cada cop som més i amb més ganes.L'altre barranc decidim fer les Gorgues del Mas dels Frares, aquest no l'havíem fet i la invitació dels companys de Vilafranca no la podem rebutjar.

Aquest cop som cinc, el barranc es força curt però o hem passat molt bé, realitzem els dos trams primer fem el primer ràpel i després pugem 5 minuts per començar el barranc sencer.


Com anem tranquils i el dia és perfecte decidim anar a visitar els Avencs de la Febró, és una zona molt guapa per organitzar una sortida de club.

Després decidim anar a dinar a l'hostal La Perdiu que està al poble de la FEBRÓ, molt recomanable.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada