dissabte, 10 de febrer del 2018

SOCIS I BONA NEVADA.

Aquest cop publiquem diverses activitats que els nostres socis han pogut realitzar aquests dies de nevades.

El dimarts Marc Mompel i alguns companys van aprofitar la nevada recent per obrir camí amb el cotxe fins a l'aparcament de les Roques d'en Benet i després pujar fins al cim, tot un repte amb la que va caure.



El dimecres Rafa, Salva i Marcos van deixar el cotxe a la Font del Caragol i van pujar obrint pas fins al cim de Caro amb raquetes de neu, després van arribar al restaurant dels pous de la neu per fer un cafè i retorn per l'antic camí i altre cop a la Font del Caragol.



El divendres Josep Domenech i un company van pujar al cim de Caro a la nit i fer un bivac improvisat per poder dormir al mirador i poder gaudir de les vistes privilegiades de la posta i la sortida del sol, i poder baixant esquiant a la matinada, tota una experiència inoblidable, quina voluntat aquesta joventut.


El dissabte al matí Joan Ramírez, la nostra màquina del grup com tenia unes hores abans de treballar ha pujat a Caro amb skis i després baixada amb la neu completament gelada, perquè a les 9 del matí ja estava a la feina.



Unes bones experiències dels nostres socis aquests dies de temporal de neu.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada