dijous, 20 de juny del 2019

SORTIDA DE BARRANCS.

Aquest cap de setmana aprofitem que som un bon grupet per fer una escapada al Pirineu, la mala notícia és que per la zona que volem anar es concentraran molts barranqueros, ja que coincidim amb la trobada Pirineus Canyons.

Decidim canviar de barrancs i allotjar-nos a Fiscal al càmping Ribera de l'Ara, és un càmping petit però per nosaltres ja està bé.


El dissabte anirem a fer el barranc Agüaré, així ens pensem que no trobarem a ningú, decidim fer-lo complet des de l'inici, bona pujada però amb molt bones vistes, el barranc no és cap meravella però per remullar mos ja està bé, quan arribem al tram inferior trobem un tap de gent, ja l'hem embolicat, això vol dir que no podrem fer el de la tarda el deixarem per demà.


Com és tard per fer l'altre decidim anar a provar la gastronomia de la terra, uns vinets, un bon ternasco i els entrants típics de la terra, alguns comenten que demà no els entrarà el neoprè.


El diumenge volem fer dos barrancs el Gorgol i l'Os Lucas.
Al Gorgol s'apunten dos companys de Juan, la pujada és ràpida i el barranc és un joguet curt però divertit.


En acabar sortim disparats, ja que volem fer l'Os Lucas aquest és molt guapo en realitat hem quedat sorpresos amb les parets del barranc i les formacions són una passada i el barranc molt divertit, els dos primers ràpels els hem saltat inclús al segon es pot fer un tobogan, un bon barranc per combinar i bon fi de festa.


Recollim, fem el menjar ràpid i ens acomiadem del grup uns a Tortosa els altres a Cambrils i alguns a Vilafranca, un bon popurri de companys i moltes risses i bon rollo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada