dimarts, 9 de juny del 2020

CAP DE SETMANA DE BARRANCS.

Aprofitem aquestes pluges per anar a fer algun Barranquet dels Ports, ja que amb el confinament no podem sortir de la nostra zona.

El dissabte decidim escapar-mos al barranc de la Fou, aquest està amb aigua des de l'inici, el millor del dia ha estat trobar la pista oberta i no haver de fer aproximació, bé el Joan i Víctor han estat ànimes caritatives i després de descarregar tot el material i a nosaltres han fet l'aproximació per deixar el cotxe a la porta per si de cas.
El barranc està perfecte ni massa ni poca al punt, tots els salts es poden fer i l'aigua està molt neta es noten les últimes llevantades.

El diumenge decidim fer alguna cosa més tranquil·la, anirem a la Canal d'en Marc, l'últim cop que la vam baixar vam observar que estava molt bruta de rames i que aniria bé una bona poda del llit del barranc, així que vam fer una mica de neteja que ja li tocava.


L'aigua corre una mica i les basses estan netes, ja que no és una canal on l'aigua circuli sempre, vam revisar els químics i també algunes anotacions, perquè volem arreglar alguna coseta més com el passamà del ràpel de 40 metres que quan porta molta aigua és necessari.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada