dimarts, 5 de juliol del 2016

SPELEOCANYONS 2016.

Aquest cap de setmana, tornem assistir a la trobada d'espeleòlegs i barranqueros (ESPELEOCANYONS), aquest cop som força membres del nostre club un total de 15 socis.

El divendres la nit decidim fer un sopar al càmping i així estar tots junts, aquí s'afegeixen més companys d'altres clubs i al final som 21, tota una festa.





El dissabte com som molts decidim fer dos grups, els del nostre grup anirem a fer el barranc d'Estaron i els més valents a la tarda al barranc Pamano, alguns amb Estaron tenim prou i anirem a vorer les conferències.

Després ens reunim tots a les conferències i esperem l'hora per fer el sopar de germanor, aquest cop al sopar som 373 persones,

Nosaltres al final som uns 30, alguns companys d'altres clubs ens diuen que els guardem lloc per poder gaudir amb nosaltres.

Com sempre no ens ha tocat cap regal, bé a Sonia si, un premi de fotografia d'espeleo una bobina de corda ven merescuda la foto o valia.

Al final del sopar els cubalibres i la música del company Roger fan que estem fins a les tres del matí de festa.



El diumenge farem alguna cosa tranquil•la, alguns encara portem ressaca, el barranc que farem és el barranc de Roi, aquest és força divertit amb tobogans petits, el color de l'aigua és d'un color vermell, ja que el fons es trobi ple de fang, això dificulta una mica la progressió, llastima, potser amb més visió es podria haver provat algun salt més.

Agraïm a l'organització com sempre la feinada i esperem repetir l'any vinent.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada