dijous, 9 de març del 2017

SORTIDA AMB ELS DEL G.I.E.

Aquest cap de setmana els Dinàmic vam ser invitats al Garraf pel grup del G.I.E i el company Rudi.


Alguns del grup van sortir el dissabte al matí per anar a fer l'avenc de Sant Marçal, la resta els que no podíem vam anar a casa Roger a preparar la calçotada i la rostida per fer el dinar sopar jejeje.


A la nit vam fer una cursa de matalaps pels carrers de Sitges, bé no era una cursa jejeje, la companya de Roger ens va deixar uns matalaps per poder dormir millor, agraïm aquest gest, vam estar molt còmodes, gràcies.

El diumenge tocava el penya-segat de la Falconera, arriben més dinàmics al grup: Joan, Víctor, Mercè i Isma un total de 19 entre els dos grups.


Arribem a la capçalera i trobem força gent, un grup ja surt, els coneixem, els vam trobar un cop a la cova de la Rabosa, després escaladors que aprofiten per baixar per l'avenc i escalar el penya-segat, nosaltres a la nostra tot el grup avall, el dia es força bo i gaudim de les vistes, és un avenc senzill però amb una bona finestra al mar.


Després anem a dinar tots junts, tornarem a fer algun avenc junts segur.
Des de DINÀMIC volem agrair als companys del G.I.E el fet de fer-nos de guies d'aquestes cavitats i com no al company Roger per deixar-nos dormir a casa seva i fer la rostida i la calçotada un plaer i mil gràcies, company.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada