dimecres, 13 de març del 2019

COMENCEM EL CURS D'ESPELE.


Ja fa força temps que els companys del club demanen un curs d'iniciació d'espele però com sempre tenim alguna activitat o sortida l'anàvem endarrerint.
Aquest cop trenquem les nostres estadístiques amb el volum de cursetistes i això ens fa demanar ajuda als companys monitors iniciadors de la UEC.
No sé què fem últimament, ja que alguns cursetistes vénen de Girona altres de Barcelona i també de les nostres terres, serà que fem les coses bé, jajaja



Aquest cop decidim fer un curs de tres caps de setmana, el primer dia aprofitem els contactes de Roger i un company de Benifallet per anar a visitar la cova de Marigot, surten tots emocionats amb les formacions d'aquesta cavitat, la llastima no poder visitar la Meravelles perquè en estar amb obres no ens han donat permís.


Després anem a sopar i dormir al refugi de Cova Cambra, allí farem les teòriques, fem tot un desplegament de material: grup electrogen, focus, televisor, Portàtil, etc.


El diumenge toca paret, aquest cop que millor que Cova Cambra muntem totes les vies possibles, ja que no volem cursetistes parats, organitzem dos grups per agilitar més el grup i això dóna bon resultat.


També fem un petit bivac o punt calent i ensenyem als cursetistes a muntar-lo ells, no se sap mai el que poden necessitar.


Al final un cap de setmana de primera repartim camisetes, les carpetes de teòriques i els regals que fem sempre, i ens acomiadem fins d'aquí dos cap de setmana.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada