dimecres, 7 d’agost del 2019

SORTIDA DE CLUB

El 27 i 28 de JULIOL teníem programada una sortida barranquera del club, aquest cop decidim anar al Valle d'Ossau (Francia).
Els barrancs que volem fer són el Bitet inferior i el Soussouéou.

Alguns companys com tenen vacances surten un parell de dies abans i decideixen fer la cova d'Eaux Chaudes, cova molt aquàtica i d'aigües molt fredes.


El divendres decideixen fer un de curtet i esperar el gran grup, aquest cop faran el Canyon de Canceigt, barranc curt però molt divertit.


El divendres la nit comencen arribar companys al càmping i comença a ploure, improvisem ràpidament un campament amb un tendal gran i la furgo de Roger, almenys estarem secs i podrem menjar tranquils.


El dissabte fem un canvi, ja que bé pluja i no volem sortir al diari, decidim fer el Soussouéou el dissabte i el Bitet inferior Diumenge, ja que sortirà sol.


El Soussouéou és molt divertit, tobogans i salts a sac, també és un barranc més obert per si interessa escapar, el temps al matí ens respecta, però en sortir del barranc comença a ploure, seguirem mirant al cel per demà.


El Diumenge ens despertem i un cotxe surt a mirar el marcador del Bitet tot està correcte la balisa a uns 37 o 38 vam encertar amb el canvi, aquest barranc es força tècnic i sempre porta força aigua això el fa un dels grans.


Arribem al pàrquing i som força grups nosaltres deixem passar alguns grups petits, ja que som 12 però força àgils, el barranc és espectacular i vorer la quantitat de troncs que arrossega impressiona, al final surt tot perfecte, un cap de setmana amb els millors i esperem el pròxim.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada