dilluns, 2 de setembre del 2019

JA TENIM EL LOCAL NOU.

Ara farà uns tres anys, l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ens va comunicar que volien fer millores a edifici del carrer Convent, això ens va portar a fer un trasllat d'urgència del local i tindre el material i els documents guardats en els nostres habitatges.
Per fi podem tornar a la normalitat, farà unes setmanes, ens vam comunicar que l'edifici serà un casal d'entitats i que la nostra demanda del local com a entitat a estat acceptada.


"PER FI TENIM LOCAL."

El Local segueix estant al carrer Convent Núm.2 al 2 pis. Aquests dies alguns dels companys de la junta hem treballat força per poder enllestir el local, però ara ja tenim el 75% de la feina feta, com a president del Club d'Espeleologia Dinàmic agraeixo la voluntat i l'esforç dels companys i també la paciència, sense vosaltres no ho podríem fer, Gràcies.


Ja sols queda agrair a l'Ajuntament, a l'Alcalde i els seus Regidors per pensar amb les entitats del poble i adaptar les instal·lacions a les necessitats dels clubs de la Ràpita, Moltes Gràcies.


Si ens voleu visitar i vorer com l'hem deixat estem al carrer Convent Núm. 2 – 2 Pis. Porta 1 de Sant Carles de La Ràpita, estarem tots els divendres de les 20.30 a les 22 hores.

(Aviat farem la inauguració. Ja us avisarem).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada