dissabte, 20 de novembre del 2021

CURS D'ESPELEO NIVELL 2

 El cap de setmana passat vam començar el primer curs de nivell 2 de Dinàmics per formar socis del club que es volen presentar per al curs d'iniciador esportiu de club.

Va ser un cap de setmana intens, ple de pràctica i ensenyances. Dissabte el vam passar tot sencer fent parets a Cova Cambra: practicant passamans, nusos diversos, instal·lacions, equipament de cavitats, etc.


De la mà de Gina i Jordi de la U.E.C. grans amics i col·laboradors de Dinàmic i de l'EduJuan i Marcos els cursetistes van aprendre i perfeccionar molt les tècniques d'espeleologia i així el diumenge ja van poder anar a practicar en avencs.
Vam fer nit al Refugi del Caro de la U.E.C. on com sempre ens van tractar de meravella i ens van servir un deliciós sopar.



Diumenge vam fer 2 grups: un va anar a instal·lar a l'Avenc de Mamelots i l'altre a l'Avenc del Polit. Val a dir que es notava molt tot el que els cursetistes van aprendre i millorar el dia anterior i que tots eren molt autònoms realitzant les seves instal·lacions i va caldre corregir-los ben poc.


Els cursetistes del nord de Catalunya van marxar una mica més d'hora per arribar més aviat a casa, mentre els de més el sud anaven desinstal·lant el que els seus companys hi havien instal·lat.



Sens dubte va ser un cap de setmana d'un nivell d'aprenentatge i perfeccionament increïble, en el que tots vam gaudir un munt!
Ens queda encara un cap de setmana més de formació i molta més pràctica per anar al curs d'iniciador esportiu de club amb seguretat i confiança, però amb els súper cracks que tenim a Dinàmic de monitors, el nivellàs que estan donant en aquest curs i la gran organització i unitat que demostren entre ells, segur que quan els cursetistes es presentin a examen ho faran molt bé!
Gràcies a tots per aquest fantàstic cap de setmana i fins al proper!
Força Dinàmic's! 💪🏻

Crònica Cristina.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada