dimarts, 9 de novembre del 2021

SORTIDA AV DE LA MOLA I BARCINA.

Fantàstica i freda sortida espeleològicade cap de setmana al Massís dels Ports. Un grup de persones espeleòlogues de diferents clubs vam anar a fer a l’Avenc de la Barcina i l’avenc de la Mola del Catí dissabte i diumenge respectivament.



El punt de trobada va ser el restaurant dels Pous de la Neu on, després d’un bon esmorzar per agafar forces, ens vam repartir als cotxes i vam fer cap a l’Avenc de la Barcina. Un avenc amb bonics pous verticals que ens van fer gaudir molt.



Vam aprofitar per fer practiques d’instal·lacions en cavitats per als/les socis/es que s’estan preparant la titulació de nivell 2 d’espeleologia on tots vam rebre molts bons consells i vam aprendre dels companys/es amb més experiència i formació.

 

Diumenge, després d’una nit gelada, vam anar a fer l’avenc de la Mola del Catí. Preciosa cavitat amb un pou d’entrada molt estètic i de conte de fades degut a la molsa i les falgueres de les seves parets que creixen gràcies a la Llum del sol que entra per la seva gran boca.


Un altre cop, els companys/es es van alternar per fer la instal·lació i desinstal·lació de la cavitat per posar en pràctica els coneixements adquirits als cursos.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada